„Иванчев Инженеринг” се занимава с проектиране на строителни конструкции на сгради и съоръжения. Фирмата е наследник на „МММ – Строителни конструкции” ООД и ЕТ „Михел – строителни конструкции” – фирми с утвърдена репутация и дългогодишен опит.

Професионалистите в „Иванчев Инженеринг” са както опитни специалисти с 40-годишна практика, така и млади, потомствени инженери с креативно и иновативно мислене. За да сме сигурни в качественото и надеждно изпълнение и най-дръзките идеи, тясно си сътрудничим с доказали се строители и представители на академичните среди.

Познавайки добрите практики на традиционното строителство, както и най-новите и модерни методи и технологии, ние проектираме конструкции, които ще отговорят не само на съвременните изисквания, но и на бъдещите поколения.

В инженерната практика на нашите проектанти са едни от емблематичните сгради в България като: НДК – Национален дворец на културата в София, Американски университет в Благоевград, Терминал 2 на летище София, Реконструкция на Националния стадион „Васил Левски” в София, хотел Хилтън и др.